På torsdag...

...ska jag tatuera mig!!!! 13:00 en uggla som ska sitta och glo på min överarm! Sweeet!
Har just kommit hem till Anki efter en najs dag på min praktikplats som äger rum på Emma Loca (Gamla stan).
Det är jobbigt att hela tiden vara omringad av massor av läckra kläder när man dessuton vet att det kommer ett fettigt lass med 300 kg. Hur som helst så köpte jag idag en as järv silverkjol, men den är ganska lång...man vill ju inte att folk ska ta fel och tro att man e nunna så jag ska sy upp den ganska mycket så man får se lite av mitt sexiga kött. När det är klart kommer jag känna mig riktigt gangstah!

Jag visade min favvo sida exet.nu idag för Emma...hennes reaktion var ganska blandad, fast när jag visade den för henne kändes det annorlunda än när jag brukar dra fram den till de "närmaste". Det kändes nästan som att Lydia har rätt när hon säger att jag är allvarligt skadad. Men det var ändå kul.

Bra förresten Maja! du tog det första steget!...måste säga att jag aldrig hade vågat!
Helena Flodén är en fin människa som förtjänar respekt...hacka inte på dina förebilder Maja!

Emma visade mig en artilel idag! Den är helt SJUK!! och handlar om zoofili (att fucka djur!)
Gumman är asså stentänd på djur (alltså inte emma...tjejen som blev intervjuad) och har varit ända sen dagis då hon fantiserade om att typ suga på alla djur som kom i hennes väg!
"vilket är ditt favoritdjur?"
"- sexuellt är hingstar mina favoriter. Emotionellt så vet jag inte. Det handlar enbart om individen."
Jag blir rädd av tanken på att det finns människor som tycker att det är najs med en grotesk hästdase i puppan!
Och att det är lagligt i sverige...visste jag inte om! Satckars Tai ni ponis som blir antastade av överkåta kvinnor! SICK!

image3

Tooodles!

nej nej nej.

här sitter jag och blir argare och argare. har fått en uppgift i nutida konst (redan titeln på ämnet luktar skumt) som är något i stil med "jämför den modernistiska konsten med den postmoderna och beskriv utvecklingen".
vafan!!! jag hatar sånt där pretentiöst jidder! dessutom ska man krysta tre hela A4 på två veckor. isåfall får de väl fatta att de kommer få ett inlämnat arbete skrivit med bostäver i storlek 48.

dessutom blir jag svinförbannad på moderaterna som förstör mitt liv! lägger ner allt jag tror på med start i kulturskolan. jag var en gång i tiden en hängiven orkestermedlem, nu är det slut med det. finns dock tröst i faktumet att reinfelt&co har varit precis så fuckade som man förväntade och att sverige förhoppningsvis har insett det grova misstaget som satte lucifer på stadsministertronen!

och sist men inte minst blir jag rejält besviken när jag ser att inte en enda av kommentarerna som jag langat i helena flodéns blogg har blivit accepterade. har man ingen hjärna och dessutom cameltoe får man faktiskt stå för det och inte hålla på och censurera allmänheten.

det var allt för mig ikväll, godnatt.
/Maja

RSS 2.0