Tai Ni Po Ni-Andrine på stureplan!

Det finns en plats. En plats känd i hela stockholm för sina paradisiska klubbar och de underbara, glammiga människor som hänger där. Eliten man vill frotera sej med, helt enkelt. Världens undebaraste plats, för de rika och lyckade har givetvis en hemsida. Och där mitt bland folket som lyckats har vår alldeles egen tai ni po ni- Andrine lyckas nästla sej in! All about it här http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/michaela/ Inlägget är postat den 25e februari, så det är bara att scrolla järnet!

Andrine själv har inte nåtts för kommentar, då hon är bortrest i jobbet. Den senaste rapporten skvallrar dock om exotiska nätter med ynglingar och möten med excentriska människor med okonventionella hobbys. "japp hoppas det gick galant! Det är en kille på 16 år från skåne som har blivit tokkär i mig. inte nice.
Vi har träffat en kattdödare, nice hahahahahha"
För att se vad som händer framöver för Södermalms/Jämtlands alldeles egna Paris Hilton fortsätt att läsa tainiponi.blogg.se!

Skrivkramp

Sanning inom film är ett svårt

Då man försöker sig på att filmatisera en historisk händelse

I Oliver Stones JFK är löper frågan vad är sanning som en röd

Att filmatisera historiska händelser ger är tacksamt då oubliken får en förförståelse för händelseförlop

Att filma sanning är omöjligt, men det har inte hindrat att den har försökt¨


Nnnng! Jag ger upp!



yes..emperor

för det första har jag ingen som helst lust att prata om alla hjärtans dag. kan dock skvallra om att en god vän till mig tillbringade dagen med att äta på enmanhand på mc donalds och därefter springa ärenden åt sitt jobb i norsborg! hehe!

jag har nått toppen eller kanske slutet av en era. jag har slutfört spelet OKAMI. det är ett underbart spel för ps2 som jag rekommenderar alla att köpa! nog om det. nu känner jag en slags vemodig sorg och saknad som emellertid lindras lite av att jag laddat ner the BATTLE FOR MIDDLEEARTH till min pc... från och med nu kan jag och ellinor gibba järnet online.. nej varför ha ett liv liksom...

och till råga på allt så är jag sjuk för första gången på evigheter. ruggigt halsvirus. stäj bäck! kål ön ämbjuläns somwon plis!! när jag inte roar mitt lilla nya alterego gamer-ängel lattjar jag loss med religionsplugg, matteplugg och arbetsmiljöplugg. eller skrattar framför youtube:




Fulbryt

Tänkte bara köra sista posten på ett par dagar innan jag tycker ner hals över huvud i plugghelvetet. MontonMalin, vår föreläsare har gett oss den köttigaste uppgiften jag någonsin varit med om, så dom närmaste dagarna kommer jag ordbajsa fram väldigt många sidor om franska nya vågen och digitaliseringen i filmindustrin (tror jag, jag har inte riktigt vågat läsa igenom pappret så noga, jag får bara ångest.

Så efter att ha fått tentan utdelad idag går jag i mitt ångestladdade tillstånd till optikern för att tjacka glajor och fick något som för en relativt icke-fåfäng mammakvinna (jag) inte får så ofta. Fulbryt. Jag vet inte vem som myntade ordet från början, men jag hörde det från Maja och det går helt enkelt ut på att man känner sej så ful och sliten att man bryter ihop litegrann. Står och provar div. olika osmickrande glasögonbågar i hallogenupplyst glasögonaffär. Alla par fick mig att se ut som a) tant b) barn c) en tant som försöker vara en barn/ungdom d) en karl e) allmänt nördig. Dessutom var håret otvättat och näsan röd och ögonen rödsprängda, så jag nådde helt enkelt den punkten där man tänker "jaha, men jag får väl se ut som den där snea jäveln i the darkness resten av livet, KUL, nu går jag hem och tvättar håret!" och det gjorde jag.
image12min lookalike?

Sen hittade jag en annan kul grej. Jag och Maja tänkte att vi, som medlemmar i the blog community, skulle engagera oss i andra bloggar och droppa kommentarer lite här och var, det var inte speciellt uppskattat. Tydligen. http://miiikaaela.blogg.se/1202931053_mitt_i_veckan.html#comment.

Over and out, vi ses nästa vecka om jag inte spontandör av en Truffaut-överdos

antajtöld

Man ska inte skratta åt folk som gråter, men ibland så går det inte att hålla sej


Asså Skogås...

Det finns mycket negativt att säga om Skogås...mycket positivt också om man inte råkar vara en skogåshatare som jag! Förut brukade jag simma varje söndag i skogåshallen det var najs för det var "muslimsimm" (no men!!). Pappa visade mig i alla fall en skylt från skogåshallen...antagligen så är det nåt härligt par som har kört sönder sig med resultat av baksug!...eller de måste ju ha en anledning till att sätta upp skylten.

image11

googla ditt namn

Jag har bildgooglat tai ni po nis förnamn och fått upp dessa bilder:

Ester



Andrine



Lydia






Maja





Beatrice

vissa utekvällar bara hatar man.

Jag tar vid där Lydia slutade sin berättelse om gårkvällen, dvs då hon åkte hem och vi gav oss iväg mot debaser slussen. Väl där upptäckte vi till vår besvikelse att vi tydligen inte var de enda som tänkt tanken "aha landet sög - men vi drar till debaser, det är sjysst" och eftersom vi efter kvällens tidigare omständigheter med panikångestattacker och otäcka fall inte var så sugna på fenomenet , bestämde vi oss för att tagga.

De nu kvarvarande var undertecknad, Ester, Andrine och Bea. 4/5 av Tai Ni Po Ni crew. Vi stod kvar i 10 minuter vid slussen och var allmänt vilse. Jag vet inte om det var kylan, blåsten eller en känsla av "hur kan det möjligtvis bli sämre?" som drev oss mot haket After, som ligger vid kornhamnstorg. Jag vet inte vad det är med det där stället, men varje gång jag har motsatt mig mitt bättre vetande och gått dit, har det på något sätt spårat. Om det inte är tjocka, promiskuösa 30-åriga tanter med muffinseffekt* som dansar på borden, så är det en skum kille i nätlinne som följer efter en med en meters avstånd resten av kvällen. Kort och gott, mina förväntningar var inte höga.

Och mycket riktigt. Ca 1,5 sekund efter att vi har slagit oss ner traskade en lång, kraftig kille med fladdriga jeans, bonnig keps och tatueringar på underarmarna fram och frågade om han och hans kompisar fick slå sig ner. den evigt artiga tai ni po ni-redaktionen svarade tyvärr ja. Han satte sig ner bredvid mig och började genast prata med trög, allvarlig ton med lite spår av norrländska fast han kom från nacka. Det visade sig att After är det enda stället han kan gå på eftersom han är portad på alla andra ställen. varför det undrade jag? jo, han är ju registrerad huligan. Och mycket riktigt, på ena armen hade han tatuerat långa eldslågor och inuti lågorna stod det ACAB.
All Cops Are Bastards. eller som han också uttryckte det: "All Criminals Are Black". Herregud. Den diskussionen orkade jag inte ens ta. Däremot började vi diskutera ämnet poliser. Han var av åsikten att alla poliser var idioter. Jag sa: "Okej att du kanske har mött några idioter, men du kan ju inte hävda att alla poliser är dumma i huvudet", han svarade "Lars är det. Lars på polisen. Riktig idiot."  ??????? Lars ??????? Det var bara ett fett AJA på den och vända sig om. Jag snackade med Bea ett tag men han började hela tiden prata med mig om olika saker. Frågade om jag gillade ladd och pitbull terriers. Kläckte plötsligt "jag slog ut alla tänderna på en kille förra helgen." Stolt - som att jag skulle bli imponerad. Jag blev bara förskräckt och arg. Då bestämde vi oss för att, de här killarna kommer inte sticka, lika bra att vi drar. Och det gjorde vi. raka vägen hem.

dagens låt:
Popsicle - Popcorn

*muffinseffekt = när tröjan glider upp och man ser att byxorna/kjolen är så tajt att höfterna svämmar över.

Simma lugnt!
/Maja

Mayhem @ Telefonplan

Landet fyller tre år och vi skulle dit. Vi började med middag och förkrök hemma hos mej och det var väldigt trevligt och vi var måna om att komma iväg i tid eftersom halva stockholm skulle tid. Trodde vi. På plats visar det sej att det var hela stockholm som skulle dit och vi står i en bankomatkö i ca 20 min. Sen lyckas vi med nöd och näppe smita in brevid Olina som står långt fram i kön och det var kaos.

Det var mer än kaos, det enda det går att jämföra med är att stå längst fram på Strokes på hultsfred och det var tamefan nästan värre. Staketet som är uppställt för att hålla ordning välter, jag välter och ligger på rygg som en hjälplös skalbagge mellan två krossad eölflaskor och tänker att "fan att man dör av att en partykåt indiepoppare med Steve Urkelglajjor trampar på en strupe, what a way to go", men Alex ryckte upp mej. Efter en stund inser vi att även om det är Johnny Depp som står naken där inne så kan det inte vara värt den här kön. Så jag och Christoffer drar oss ut först. Maja, Ester, Andrine och Bea, som stod kvar lite längre berättade att polisen förklarade stället tvärstängt och började fyra nån sorts nödraketer. Och det var ändå en klubb i en stockholmsförort. Helt. Jävla. Sjukt. Tjejerna avslutade med debaser, men jag drog hem. Ska vara duktig och icke-bakis imorgon på jobbet. Mognadspoäng till mej.

Ta Ni Po Ni.

Ikväll samlas hela ta ni po ni hemma hos mej innan utgång till Landet. Tänk löpsedlarna imorgon: "Tai Ni Po Ni i fylleslag i yttre innestan" "Tai Ni Po Ni-Maja blottade sig för 10åring på vägen hem"(Majas kommentar, det var en myra i BHn) "Ta Ni Po Ni-Bea skrämde skiten ur kinesisk utbytesstudent genom att säga att i Sverige hart vi som välkomstcermoni att körra en borr genom huvet och sen slicka upp hjärnsubstansen" mm, det är i sanning inte lätt att vara bloggkändis i dagens klimat.

Löpsedlar ä'r för övrigt lite av en hobby för mig, en av mina favoriter är "Bert Karlsson i svampbråk instängd i kantarellskogen", men den här är tamefan bättre och den är 100% autentisk

image9

Vad händer?

Ok. Nu är det så att jag brukar ha en ganska minimal merre och inte så mycket mensverk men tydligen var ju det ändrat för gott nu. Jag kunde inte sova inatt för att jag låg och krampade i smärtor och ville helst ringa en ambulans eftersom de gjorde så helvetiskt ont. Just i den stunden saknade jag till och med min mamma.
Idag har jag ju då gott som quasimodo och lämnat bloddroppar efter mig på gatan även fast jag hade blöja på mig. Det var inte nice!

Tai Ni Po Ni-Bea tatuerar sig!


Assnyggt tycker vi på Tai Ni Po Ni!
bild lånad från stolt far

fittkramp.

blev tipsad av min vän lollo om en hemsida som heter fittkramp.se (OBS! inte pk för fem öre). Där finns listat alla de mest groteska svordomar/ snuskiga uttryck man kan tänka sig, i stil med de gamla hederliga strawberry cream och kameltå. Här är två saker som jag inte vill vara med om i helgen:

Cleveland Steamroller
Att lägga en kabel på sin partners bröst och sedan valsa ut den likt en ångvält.
Exempel: Ester ville hitta på något speciellt till Siris födelsedag, så hon bestämde sig för att överaska henne med en Cleveland Steamroller.

Kukens hämnd

Väldigt vanligt i manliga omklädningsrum då mannen tar ett rejält grepp om både kuk och pung, skakar paketet, springer mot sitt offer och skriker "KUKENS HÄMND!"
Exempel: Andrine hade på grund av sin längd inte en chans att undvika bli träffad i ansiktet när Victor gick loss med en lite oväntad kukens hämnd.

Eller varför inte detta pikanta kraftuttryck?

Rövmögel

Person, företeelse eller objekt som är av icke önskvärd natur.
Exempel: - Lydia är ett jävla rövmögel, sa Bea

heja heja!
/bejbyponi

Snart så...

Igår vandrade jag in på körskolan för att fråga lite frågor om hur jag skulle göra med körkort och vilken kurs jag skulle ta och så. Jag hann typ inte mer än öppna käften så var jag inskriven på körskolan, fått tid till första lektionen och böcker. Nu är jag alltså på banan att ta körkortet. Planerna är att göra teriprovet i slutet av mars, början av April och sen uppkörningen så fort jag är klar med mina femton körlektioner och känner mig säker. Så i sommar om någon behöver fylleskjuts eller bara vill tagga på en roadtrip så är det den här vuxna mammakvinnan med körkort ni ska komma till!
Mamma och jag har redan kommit överens om att hon ska festa sönder sig för att fira att hon överlevt att vara ansvarig över en restaurang och att jag då ska få äran att köra hem henne som ett slakt.
Det kommer bli nice och nu har jag snart ytterligare en vuxenpoäng!

Vuxenponnyn

Samtal med CSN-kvinnan från helvetet

Såhär, om man nu ska va duktig och pretto och vidareutbilda sej på universitet får dom fan se till att hosta upp lite stålar också. Icke. Jag ringde till CSN igår för att höra hur man fyller i en studieförsäkran (typ jag lovar dyrt och heligt att gå på föreläsningarna och inte sitta och pilla i naveln och bara casha in pengarna). Typ såhär gick det:

Jag: Hejhej, min webläsare är för gammal för att fylla i studieförsäkran på nätet kan jag göra det via telefon?
CSN: Nej, och du har inte ens sagt att du vill ha studiestöd den här terminen
Jag: Jo, jag gjorde det förra terminen, hon jag pratade med då sa att man kunde ansöka för båda terminerna samtidigt...
CSN: Jaha, men nu funkar det inte riktigt så lilla du, vi skickade ett brev till dej i november som du inte skickade tillbaka.
Jag: Aha, nähä, men nåt sånt har inte jag fått...
CSN: Nähä
Jag: Kan man få ett nytt, jag behöver liksom pengarna
CSN: Ja, jag kan skicka ett nytt
Jag: Kan man fylla i studieförsäkran samtidigt då eller?
CSN: (djup suck) Men NEJ, för du har inte ens bekräftat att du ska HA studiestöd än!
Jag: Nähä... Men hur lång tid tar det allt som allt då?
CSN: Ja det kan jag faktiskt inte svara på, det beror ju på dej också
Jag: Mmhm... men aa okej, tack då
CSN: Tack. Klick.

Asså. Är det så att CSN, samhället och Gud har en konspiration och vill att jag ska jobba på Willys? Jag börjar tro det, lite som i Truman show.

BTW hade vi 9 besökare på bloggen idag eller igår jag kommer inte ihåg, jag tror i alla fall att jag kan gissa mej till hela listan:

Jag själv
Maja
Bea
Ester
Andrine
Siri
Frezo
Johnny
Någon i Majas klass, jag chansar Elli eller Jack

celebspotting i södra

skumt! idag när jag tittade igenom en av datorerna i macsalen, såg jag att fredrik reinfeldt hade vart här och lattjat loss i photo booth!

reinfeldt 3

reinfeldt 2

reinfeldt 1



shuu

hej! idag var jag i stallet och den sjukaste saken hände mig...daim (min ursöta häst) sparkade bakut rakt på min knäskål!! som tur var va min homie Nettan där och kunde sjussa mig till akuten..bara så jävla bisarrt, trodde verkligen inte det om lilla Daim...hursomhelst jag fotade och så här såg det ut..

image5

Optimism

Jag hade en skitkonstig väldrigt oroande dröm inatt, men ofta finns det inget tråkigare än att lyssna på folks drömmar, så jag skiter i att berätta om den. (Det är ännu mer tröttsamt när folk tror att drömmar avslöjar ett helt nytt psykologiskt djup hos den som drömt. Typ: Jag drömde att jag simmade i en champagneflaska och att David Hasselhof ständigt tryckte mig under ytan, det betyder säkert att jag har en rädsla för vad alkhol kan göra med det inre själslivet, för jag såg min pappa komma hem full en gång när jag var 4 år.)

Hur som helst, igår var jag på ett friskispass med Sirpa, jag tror dessutom att vår instruktör var en f.d nynazist, som blivit frälst av gud och upptäckt att kroppen är ett tempel, som bör vårdas ömt med friskis. Det är svårt att förklara varför jag tror det men han såg exakt ut som en sån. Etfer drog jag hem till Maja och i precis innan rulltrappan så låg det nån sorts broshyr med oidentifierbart äckligt slem på, Precis efter jag har gått förbi kommer en unge med sin pappa och plockar upp äckliga broshyren och ba: "pappa, pappa, kolla vad är det här? nån kanske har tappat, ska jag lämna in det i luckan?) På riktigt, fatta att vara så otroligt naiv och genomoförstörd så man tänker att varenda slembroshyr man går förbi är nån slags ovärdelig skatt. Jag undrar vilken ålder man kommer över sånt.

Aaaanyway, nu ska jag plugga, jag ska läsa en kilometerlång text i mitt kompendium av någon som heteer Sturken. Hur ska jag nånsin kunna ta det seriöst när hon som har skrivit det heter Sturken? Jaja, den som lever får se. Peace

P.s flight of the conchords

Prototypen är klar!

Så...idag kom mexikanarn in och ritade prototypen på min järva tatoo...så här ser den ut!

image4

det är inte alltid roligt att vara moder moral!

det är ju typiskt att just den helgen man kom att bli lite dygdig och ansvarstagande blev den roligaste .. för dom som festade. I fredags gick jag hem med en måttlig men ändå jobbig huvudvärk, istället för att följa gruppen mot klubb 90's, och bytte en sjudundrande kväll mot att vara lite groggy framför play station. igår, när jag hade bestämt mig för att vara hemma på en lördagkväll och räkna matte, fick jag samtal efter samtal från djävulens utsända led-mig-in-i-frestelse-apostlar (vänner) som sa häng med och festa vi har askul! eller jag är på vicefest det är asnice gratis dricka och drösar med snyggingar!.

och inte nog med detta, idag har jag precis tränat, pluggat lite mer och ska snart på vernissage och därefter vårsalongen på liljevalchs. jag befarar att jag håller på att transformeras till helylle-ingela med kyskhetsbälte och sunda värderingar! hjälp!

Maja



He's baaaaaahaaaack

Ännu en dag på slavarbetet, en rätt kass dag, till och med för att vara Willys. I alla fall, vi hade en kille i somras, pås-mannen, som kom typ varje dag, köpte ca 30 varor och tog en liten fryspåse till v-a-r-j-e vara. Jag trodde jag sett det sista av honom runt september, men icke. Idag när kön ringlade sig genom hela affären såg jag hans skrynkliga lilla ansikte plira upp mot mig från andra sidan kassan och mycket riktigt en påse för varje jävla grej. Det tog en kvart. Jag blev sur.

Sen ringer man till sin partner in crime Maja för att kanske hooka upp efter en lusig dag på jobbet och då sitter hon och pluggar matte. På en lördagkväll, typ liksom hallå asså!? Så nu är jag hemma hos Anki med Bea, Ester och Victor och det verkar som en officer och en gentleman står på schemat. Why not?

sexypony har tagit sig in i tinyponis nätverk..

hej alla tainiponis!
på plats är en sexig ponny med trasig tunga som har hackat sig in.
idag har det snöat ute. fint det där när man sovit till fem, reser sig upp i panik för att gå ut eftersom att man annars riskerar att sova till söndagen, och kommer ut till ett jävla tjernobyl av snö, utan att man märkt när själva attacken kom.
igår kväll var vi på 90's. maja var inte med för hon hade huvudvärk. synd att inte jag hade lika ont som henne så jag gick hem då kanske jag hade sluppit att ramla i en trappa, att starta ett major-bråk, få min tunga sönderbiten och lite andra söta anekdoter. men det var väl de här åren som var ens bästa så jag antar att jag får njuta av smärtan, eller som stefan skulle uttryckt det:NJUT av hungern.

Darth Vader being a jerk

han verkar rätt kaxig den där darth! kanske nåt som tainiponisar ska ta efter...


molitva


En gång skulle jag och vinki uppträda. Här kan man se hur bra det gick.

godmorgon sverige

först av allt vill jag bara säga att jag (och säkerligen även lydia) har suttit och kämpat med mig själv en längre stund för att inte gå in och rätta alla stavfel i tidigare HOST*beas* texter. Men publicerat är publicerat och därmed oantastligt.

på morgonen har man oftast bråttom. jag ska kliva ut genom ytterdörren om helst tre minuter med troligtvis tio. så här bjuder jag på två av youtube's fastest:




Små (snela) hestar

Japp, efter Beas inlägg känns som det behövs en frisk fläkt från någon med förståndet (något så när) i behåll, en hip och happening tjej helt enkelt. Ikväll var det torsdags-wollmars, vilket var något av en ny upplevelse eftersom helg och onsdagsklientelen bestående av 18-20åriga söderfolket var som bortblåst (typ: heeeeej, jag kramar dej men jag vette fan vem du är, men wtf vi hänger ju på wollmars bägge två, läähur?) Istället chillade Tai Ni Po Ni-redaktionen med halvalkisarna och gubbarna och Ester kändisspottade Leif André.

Så efter ett inofficiellt edaktionsmöte med ett par öl drog jag hem och kollade på six feet under. Misstänker starkt att det är inte är bra för min hypokiondri, eftersom varje avsnitt börjar med att någon dör, ofta på ett obscent sätt (varför Bea inte är hooked är en gåta, hon kanske bara behöver introduceras?) Hur som helst får jag alltid nya konstiga idéer om sjukdomar och skit som jag säkert har, t ex dold hjärntumör. Förra våren hade jag TBC, men hjärntumör är det nya svart, så i år kör vi på det.

För att avsluta innan jag ska slagga för att få lite un-needed skönhetssömn tänkte jag avsluta med dagens visdom (jag är inte mycket för dagens outfit, så det blir en visdom istället):

Jag är hellre rik och lycklig än fattig och olycklig.

RSS 2.0