two wild stories

bea och jag hade lite överbliven fritid och bestämde oss för att utnyttja den genom att skriva lite berättelser. Ni kan ju gissa vem som var hjärnan bakom ämnet.

Den vilda sexstrapatsen

Det var sent och Vilhelm var kåt som en bock. Han ringde en hora. Horan hade bristningar men var i övrigt ganska möglig. Hon hade testat alla svampmedel men hans slickning gjorde susen trots att kuken hade form av en snusdosa. Tur då att hennes fitta var som en äkta helikopter. Hon tog in ett finger men det höggs av i ett svisch. Han la in det blodiga fingret innanför hans förhud och rispade med de långa klorna så att förhuden sprack upp, och de båda njöt av terror. Sedan visade det sig att hon hade mask som kryllade mellan de grå blygdisarna. Titta här! vrålade han och visade upp en pung packad med parasiter och små spindlar. Förenade i smutsets glada tecken hade de sex tills de båda dog av en enorm tjurorgasm.

Den tuggande klittan 2
Förspelet med tre heta greker var igång sen länge. Hon skrek av njutning tills han drog ut den och kom i hennes hornhinna. Hon fnittra som en tvååring och föreslog att de skulle börja improvisera med redskap. Han gick och hämtade sin Dildoshizzle 5000, daskade in den i henne så det sprack från fitthål till anal. Han var stor som muminpappan och ivrig som lilla my och började dra i hennes blygdläppar tills de gick av av bara farten när hon piskade sitt finger mellan hans anal och hennes egen mun. Han kastade en yxa av ren kåthet men av misstag så hamnade den i hennes huvud så han var tvungen att ringa pimpen och be om ursäkt. The end.

/Maja och Bea

Kommentarer
Postat av: lollo

haha, assååååå..... skojar ni med att tainiponi har blivit brutal sexblogg?

2008-07-07 @ 19:18:40
Postat av: maja

nej :/

2008-07-11 @ 12:54:16
URL: http://tainiponi.blogg.se/
Postat av: lollo

ok.

2008-07-11 @ 23:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0